Wat is Paralleia?

Paralleia is de strip die sinds september wekelijks in de 7Days staat. Je weet wel, dat leuke krantje voor middelbare scholieren. Paralleia is een wekelijkse vervolgstrip, met elke twee maanden een totaal nieuw verhaal. De verhalen hebben echter wel iets gemeen: Allemaal gaan ze over actualiteiten zoals we die in het nieuws zien, in de krant lezen, waarover we op school praten, etc. Maar omdat Paralleia een parallel universum is, gebeuren deze actualiteiten op een iets andere manier. Zo zal de Mexicaanse griep hier wel een epidemie veroorzaken in Paralleia, maar wel een totaal andere. En hoe zou het broeikaseffect in Paralleia zichtbaar zijn?

De strip moedigt de lezers aan om meer over actualiteiten na te denken. En over oplossingen van actuele problemen. Daarnaast zorgt het natuurlijk elke week voor de nodige dosis spanning, humor en plezier.

Op dit blog kun je alle afleveringen teruglezen (nadat ze in de 7Days zijn verschenen natuurlijk, elke vrijdag) en je kunt schetsen, illustraties, en nieuwtjes lezen. Laat vooral eens een reactie achter, want als maker van de strip ben ik erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Welke actualiteit zou JIJ graag in Paralleia besproken zien worden? Misschien dat het volgende verhaal wel over jouw idee gaat….

Tot volgende week!

Aimée de Jongh
schrijver & tekenaar Paralleia

Advertenties

2 Reacties to “Wat is Paralleia?”

  1. Hele leuke strip, het verbaasd me elke keer weer hoe jij er ze er elke week weer uitp..nou ja, je begrijpt wat ik bedoel 😉

  2. zeer netjes aimee, mooie cliffhangers elke keer 😉
    succes met de volgende projecten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: