Personages

TIKOI

tikoi

De held van ons verhaal. Hij is een geboren jager en reist altijd samen met zijn grote vriend Ringo, een soort aapje. Tikoi woont in een wijk dichtbij de stad. Een echte stadsjongen is het echter niet. Het liefst jaagt hij op everzwijnen en oefent hij met zijn zwaard. Tot nu toe is dat zwaard in zijn schede gebleven, maar wie weet komt het nog van pas…

LYLA

lyla

Heeft  Tikoi voor het eerst ontmoet toen ze geveld was door de Buzkose-griep. Tikoi kon haar net op tijd naar het ziekenhuis van Paralleia brengen. Lyla woont in de bossen van Paralleia in een kleine gemeenschap. Ze heeft de stap naar de grote stad nooit durven maken, omdat ze van het buitenleven houdt. Bovendien is ze goed getraind in gevechtssporten zoals karate. Zal ze het team van Tikoi en Ringo kunnen versterken?

RINGO
ringo

Ringo is de trouwe metgezel en vriend van Tikoi. Hij is een spiraalstaart-aapje. Deze zijn erg zeldzaam en leven in de bossen van Paralleia. Al sinds hun geboorte Ringo en Tikoi samen. Ringo heeft het talent om altijd op het verkeerde moment dingen te doen: hij is een beetje onhandig. Toch kan hij erg slim uit de hoek komen en is hij een welkome reisgezel voor de vele avonturen die Tikoi zal beleven.

Advertenties

Eén reactie to “Personages”

  1. Leuk bedacht een spiraalstaart-aapje 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: